Соопштенија

Осумнаесет години од смртта на поранешниот претседател Борис Трајковски

Денес се навршуваат осумнаесет години од смртта на поранешниот претседател Борис Трајковски

А1 Базен - Надминување на проблемот со дефектот

Во изминатите денови наш приоритет беше надминување на проблемот со дефектот во А1 Базенот. Благодарение на сите чинители кои придонесоа во решавањето на проблемот...

A1 Лизгалиште - Нова сезона

Во сабота 20.11.2021 година започнува новата сезона

Аква парк, крај на сезона 2021

Дојдовме до крајот на уште една сезона на А1 Аква Паркот

Рестриктивни мерки од 06.04. до 20.04.2021

Почнувајќи од 6 април 2021 година (вторник) до 20 април 2021 година (вторник), Конгресната сала и Фитнес центарот нема да работат...

Спроведување на имунизација во А1 Арена

Во тек е имунизацијата на населението против Ковид-19 во А1 Арената во СЦ Борис Трајковски

 • home-page-footer-01.jpg
 • home-page-footer-02.jpg
 • home-page-footer-03.jpg
 • home-page-footer-04.jpg
 • home-page-footer-05.jpg
 • home-page-footer-06.jpg
 • home-page-footer-07.jpg
 • home-page-footer-08.jpg
 • home-page-footer-09.jpg
 • home-page-footer-10.jpg
 • home-page-footer-11.jpg
 • home-page-footer-12.jpg
 • home-page-footer-13.jpg
 • home-page-footer-15.jpg

Политика за колачиња

Локација

Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk