Деловен простор во комплексот на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Почитувани,

Ве информираме за слободен деловен простор во А1 Арена во комплексот на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ во Скопје. Фотографии од деловните простории можете да погледнете во папките во прилог на оваа информација.

Деловен простор 1:

1.jpg 2.jpg 3.jpg

4.jpg 5.jpg 6.jpg

7.jpg


Деловен простор 2:

1.jpg 2.jpg 3.jpg

4.jpg 5.jpg 6.jpg

7.jpg 8.jpg 9.jpg

Телефон за контакт: 076/361-176

Печати