Соопштенија

А1 Лизгалиште - Денеска и официјално завршува сезоната 2020-2021

Денеска и официјално завршува сезоната 2020/2021 на А1 Лизгалиштето.

Одбележување на 17-ет годишнината од загинувањето на претседателот Борис Трајковски

Денес, 26.02.2021 година се навршуваат 17-ет години од смртта на преседателот Борис Трајковски...

А1 Лизгалиштето започна со работа

А1 Лизгалиштето започна со работа, повелете Ве очекуваме

Кугланата започува со работа за родендени

Повторно започнуваме со дружба, забава и прослава на Вашите родендени

Деловен простор во комплексот на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Ве информираме за слободен деловен простор во А1 Арена во комплексот на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ во Скопје.